Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kivitelezés

Cégünk legfőbb tevékenységi köre a családi és sorházak építése. A sablonmegoldások, tucatházak helyett a személyre szabott kivitelezés hívei vagyunk, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel kifejezetten telekkel és kerttel rendelkező épületeket építünk, lakásokat továbbra sem.

Rugalmasságunkat mutatja, hogy nem csak az általunk preferált telkekre építkezünk, hanem akár az ügyfélére is, továbbá tégla és könnyű- szerkezetes házak kivitelezését egyaránt vállaljuk.

Kulcsrakész építkezés megrendelése esetén az ideális telek megvásárlásától a tervezés-engedélyezésen át a saniterek, a burkolatok, a nyílászárók közös kiválasztásán keresztül, az igényelt fűtésrendszer telepítéséig mindent lebonyolítunk, tehát generálkivitelezést végzünk.

A jó szervezésnek és megbízható partnereinknek köszönhetően a kivitelezés gördülékeny, a minőség magas színvonalú, a négyzetméter árak pedig bármelyik konstrukció esetén alacsonyabbak a hasonló kategóriájú piaci vetélytársakénál.
 

Mert mi családi házakat adunk lakásáron!

Referenciák - Kattintson ide!

Ügyfélközpontúságunk bizonyítéka, hogy Ügyfeleinknek a kivitelezést utólagosan kell csak finanszírozniuk. Ez esetben mi ütemekkel előre vállaljuk a felmerülő költségeket, amelyeket a megrendelő azok elkészülte után kell, hogy kiegyenlítsen irányunkban.

 

KépIdőpont egyeztetés miatt, kérjük hívja munkatársunkat!, vagy hagyjon üzenetet és hamarosan visszahívjuk!

06 20 5656 842 / 06 70 375 1745

Luxusmegoldások a házépítésben:

<iframe width="640" height="464" src="http://www.youtube.com/embed/v-1xSnFcdbk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Most pedig tekintse meg látványterveinket, tervrajzainkat!

LÁTVÁNYTERVEK ÉS TERVRAJZOK - Kattintson ide!

 

 

A mappában található képek előnézete Referenciáink - Kérjük kattintson ide!

 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>